hirdetés
hirdetés
Flash ad ID:151

Külföldön is véd az időarányos casco

Külföldön is véd az időarányos casco

A saját hiba következtében keletkezett balesetben külföldön is a casco biztosítás segít az autóson, ezért több hazai biztosító is kínál határozott idejű, akár egy-két hétre szóló ilyen biztosítást, igaz, az éves casco időarányos díjának három-négyszeresét kérik el érte – hívja fel figyelmet a genertel.hu direkt biztosító az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A turisztikai szezonban ezért külön jelentőséget kap, hogy a magyar autósok négyötödének nincs casco biztosítása – mutat rá a közlemény.
A casco biztosítás mindig a magyarországi helyreállítás költségét téríti, külföldi balesetnél csak a biztonságos hazajutáshoz szükséges javítást fizeti a biztosító. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a kocsi hazaszállítását és a benne utazók hazajuttatását téríti ez a biztosítás.
A műszaki meghibásodás javítása nem része a casco biztosításnak. Erre az assistance biztosítások szolgálnak, amelyeket már akár napi száz forintért is meg lehet vásárolni – áll a közleményben.

Hozzá szólna a hírhez?

Lépjen be Facebook fiókjába, és kapcsolódjon oldalunkra!

Ajánlott

orizetbe-vettek-justin-biebert-testi-sertes-miatt

Justin Bieber megint nem bírt magával

Tettlegesség és veszélyes vezetés gyanúja miatt Kanadában egy időre őrizetbe vették Justin Bieber popénekest. A 20 éves sztárt pénteken...

youth new era dc hats new era hats 59 fifty wholesale spyder jacket mulberry sale new era fitted hats for babies mulberry sale new era 9forty cap youth new era dc hats cheap new balance 574 new era 901 hats new era 47 hats new era 9forty cap new era 2012 nfl hats custom new era caps 59fifty
hirdetés