Külföldön is véd az időarányos casco

www.estihirlap.hu | 2013-06-27 19:23:19

A saját hiba következtében keletkezett balesetben külföldön is a casco biztosítás segít az autóson, ezért több hazai biztosító is kínál határozott idejű, akár egy-két hétre szóló ilyen biztosítást, igaz, az éves casco időarányos díjának három-négyszeresét kérik el érte - hívja fel figyelmet a genertel.hu direkt biztosító az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. A turisztikai szezonban ezért külön jelentőséget kap, hogy a magyar autósok négyötödének nincs casco biztosítása - mutat rá a közlemény. A casco biztosítás mindig a magyarországi helyreállítás költségét téríti, külföldi balesetnél csak a biztonságos hazajutáshoz szükséges javítást fizeti a biztosító. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a kocsi hazaszállítását és a benne utazók hazajuttatását téríti ez a biztosítás. A műszaki meghibásodás javítása nem része a casco biztosításnak. Erre az assistance biztosítások szolgálnak, amelyeket már akár napi száz forintért is meg lehet vásárolni - áll a közleményben.

2014. december 18.
http://banner.estihirlap.hu/banners/vpmedia-1000x80.gif
Külföldön is véd az időarányos casco
http://static.estihirlap.hu/upload/2013/06/casco_kulfold-664x394.jpg

http://banner.estihirlap.hu/banners/lenoxbau-280x130.gif
http://banner.estihirlap.hu/banners/mesterbusz-140x280.gif
http://banner.estihirlap.hu/banners/kfservice-140x280.jpg
http://banner.estihirlap.hu/banners/softconsulting-280x130.jpgA saját hiba következtében keletkezett balesetben külföldön is a casco biztosítás segít az autóson, ezért több hazai biztosító is kínál határozott idejű, akár egy-két hétre szóló ilyen biztosítást, igaz, az éves casco időarányos díjának három-négyszeresét kérik el érte - hívja fel figyelmet a genertel.hu direkt biztosító az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. A turisztikai szezonban ezért külön jelentőséget kap, hogy a magyar autósok négyötödének nincs casco biztosítása - mutat rá a közlemény. A casco biztosítás mindig a magyarországi helyreállítás költségét téríti, külföldi balesetnél csak a biztonságos hazajutáshoz szükséges javítást fizeti a biztosító. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a kocsi hazaszállítását és a benne utazók hazajuttatását téríti ez a biztosítás. A műszaki meghibásodás javítása nem része a casco biztosításnak. Erre az assistance biztosítások szolgálnak, amelyeket már akár napi száz forintért is meg lehet vásárolni - áll a közleményben.
Ezt olvasta már ?

Jordan Axani és barátnője romantikus utazást terveztek idén karácsonyra, ám időközben szakítottak. A férfi úgy döntött, mégis elmegy, és magával visz valakit akit ugyanúgy hívnak, mint volt barátnőjét.

Forrás: dailymail.co.uk
Esti Hírlap -  Cikk oldal - Sablon Alsó Panoráma banner (1000px * 80px)