hirdetés
hirdetés
Flash ad ID:151

“Van tehetségem máshoz is” – Váltott az egykori pornósztár

“Van tehetségem máshoz is” – Váltott az egykori pornósztár

Erotikus thrillert írt Sasha Grey. A korábbi felnőtt filmes sztár mindent megtesz azért, hogy átlépjen az árnyékán, és bebizonyítsa, több van benne a meztelen valóságnál.

Sasha arra a kérdésre is válaszolt a lapnak, mennyire nehéz úgy munkát találnia bármelyik területen, hogy korábban pornózott.

- A társadalomnak ezzel nincs semmi baja, ahogy a barátaimnak és a családomnak sem. Önkéntesként jótékonykodtam is már, miért ne tehetném? A tradicionális tévék, filmek esetében valóban bajos egy szerződés aláírása, mert az emberek beskatulyáznak. Úgy gondolják, semmi másom nincs, csak a testem, amivel érvényesülhetnék. Nem azt nézik, hogy milyen remek kondiban vagyok például, és hogy milyen a hozzáállásom – magyarázta az interjúban.

- Épp ezért játszottam már utcalányt vagy épp saját magam kicsit módosított alakját. Igyekszem a maximumot nyújtani, és megmutatni több területen is, hogy van tehetségem máshoz is – mondta a lapnak Sasha.

 

forrás: stop.hu

Hozzá szólna a hírhez?

Lépjen be Facebook fiókjába, és kapcsolódjon oldalunkra!

Bulvár

obama-reszt-vett-szakacsanak-eskuvojen

Obama részt vett szakácsának esküvőjén

Az amerikai elnök részt vett családi séfjének és barátjának esküvőjén a hétvégén. Sam Kass az MSNBC műsorvezetőjét, Alex Wagnert vette...

youth new era dc hats new era hats 59 fifty wholesale spyder jacket mulberry sale new era fitted hats for babies mulberry sale new era 9forty cap youth new era dc hats cheap new balance 574 new era 901 hats new era 47 hats new era 9forty cap new era 2012 nfl hats custom new era caps 59fifty
hirdetés
Flash ad ID:72