hirdetés
Flash ad ID:211
hirdetés

Változik a reptéri és a 93-as busz menetrendje

Változik a reptéri és a 93-as busz menetrendje

Megváltozik május elsejétől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre közlekedő 200E, a 93-as, valamint a 900-as éjszakai busz menetrendje. A reptéri járat sűrűbb követési idővel közlekedik majd a nyári időszakban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A 200E buszok üzemkezdete a mostani 5 óra helyett reggel 4 órakor lesz, hogy a reggeli első repülőjáratokat könnyebben el lehessen érni. Az első két buszjárat Kőbánya-Kispest helyett a Határ útról indul.

Napközben a buszok 10 helyett 7-8 percenként követik majd egymást 7 és 20 óra között. Esténként 20 helyett 10 percenként közlekednek majd a csuklós Volvo buszok a 200E vonalon. Az üzemidőt is meghosszabbítják, az utolsó busz 0.21-kor indul el a repülőtérről, az utolsó öt járat pedig a Határ útig közlekedik, ahol át lehet szállni a belvárosba tartó éjszakai járatokra.

A Kőbánya-Kispestről a repülőtér 1-es termináljáig közlekedő 93-as busz jelenlegi útvonalát lerövidíti májustól a BKK, mivel a terminál bezárása miatt csökkent az igénybevétel. A 93-as buszok Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc, Fedezék utca között közlekednek majd. A kimaradó három megállóban a 200E reptéri buszok állnak meg. Az indulási időpontok illeszkednek a 200E busz és a 3-as metró közlekedéséhez, az első járatok Kőbánya-Kispest felé az eddigiekhez képest később, 5.13-kor, hétvégén 5.53-kor, az utolsó buszok pedig 20.23-kor, illetve 20.55-kor indulnak.

Május elsejével az éjszaka a ferihegyi repteret kiszolgáló 900-as busz indulásának egyik időpontját hozzáigazítják a MÁV megváltozott menetrendjéhez.

Hozzá szólna a hírhez?

Lépjen be Facebook fiókjába, és kapcsolódjon oldalunkra!

Ajánlott

a-hamasz-a-tel-avivba-tarto-jaratok-szunetelteteset-javasolja

A Hamász a Tel-Avivba tartó járatok szüneteltetését javasolja

A Hamász szélsőséges palesztin szervezet arra intette a nemzetközi légitársaságokat, hogy szüneteltessék a Tel-Avivba közlekedő járataikat.  Abu...

youth new era dc hats new era hats 59 fifty wholesale spyder jacket mulberry sale new era fitted hats for babies mulberry sale new era 9forty cap youth new era dc hats cheap new balance 574 new era 901 hats new era 47 hats new era 9forty cap new era 2012 nfl hats custom new era caps 59fifty
hirdetés